Services

 

Bezorgservice
Laat uw gezondheid (tijdelijk) te wensen over? Hebt u daarbij speciale geneesmiddelen nodig? En kunt u niet zonder specifieke hulp- en verbandmiddelen? Service Apotheek staat ook in moeilijke periodes graag voor u klaar! Met de Service Apotheek Thuiszorg garanderen wij dat u uw genees- en/of hulpmiddelen op maat en tijdig krijgt geleverd en bieden wij u bovendien een optimale begeleiding. Uw gezondheid is onze drijfveer. Waar nodig zoeken wij in samenspraak met andere zorgverleners naar goede oplossingen voor specifieke problemen.

Bezorgtijden:
Elke werkdag tussen 09.00 en 17.30 uur (indien gewenst kunt u overleggen voor andere tijden). 

Wilt u gebruikmaken van thuisbezorging van uw genees- en/of hulpmiddelen? Neem dan contact met ons op via 070 366 50 58 of info@apotheek-bouwlust.nl.

Gratis inloopspreekuur
Op werkdagen vanaf 10.00 uur is er de mogelijkheid om met de apotheker te spreken. U kunt bij hem vrijblijvend terecht voor vragen en advies. Indien u wenst dat er een medicatiereview bij u wordt afgenomen, verzoeken wij u een afspraak te maken.

Voorlichtingsbijeenkomst
In 2014 organiseren wij voor u een voorlichtingsbijeenkomst over een bepaalde aandoening. Het thema wordt zo snel mogelijk op deze website bekend gemaakt. Mocht uw medicatieprofiel aansluiten bij het thema van deze bijeenkomst, dan ontvangt u van ons persoonlijk bericht.

 Servicedag
Uw apotheek doet mee aan de Nationale Cholesterol Test campagne die plaatsvindt van 17 februari t/m 28 maart 2014. Wanneer uit de risicotest op www.nationalecholesteroltest.nl blijkt dat u kans heeft op een verhoogd cholesterol (één van de risicofactoren voor hart- en vaatziekten), bieden wij u een gratis cholesteroltest aan in onze apotheek. Op basis van de definitieve testresultaten wordt u vervolgens verder geadviseerd. Check op de website op welke dagen u bij ons terecht kunt.